Petrol pred završetkom preuzimanja Beogasa

Bez autora
Apr 09 2012

Petrol je pred zaključenjem preuzimanja Beogasa. Trenutno se usklađuju posljednji detalji s bankama za spomenutu investiciju, a s velikom se vjerojatnošću može reći da će ona biti i zaključena u idućih 14 dana. Petrol će preuzeti 85 postotni udjel u Beogasu a ima i opcijski ugovor za preuzimanje dodatnog 15-postotnog udjela. Beogas je u vlasništvu beogradskog biznismena Ratka Stanivukovića koji je društvo 2010. kupio od srpskog društva Domingas. Ta je tvrtka pak preko talijanskog Adriatica bila u vlasništvu hrvatskog državljanina Rusmira Kadragića. Ove godine će Petrolovih preuzimanja biti vrlo malo jer će godina, kako je najavio predsjednik Uprave Tomaže Berločnik, biti posvećena konsolidaciji, optimizaciji i racionalizaciji.

Petrol pred završetkom preuzimanja BeogasaPetrol je pred zaključenjem preuzimanja Beogasa.

Prema riječima člana Uprave Petrola Roka Vodnika trenutno se usklađuju posljednji detalji s bankama za spomenutu investiciju a s velikom se vjerojatnošću može reći da će ona biti i zaključena u idućih 14 dana.

Petrol će preuzeti 85 postotni udjel u Beogasu a ima i opcijski ugovor za preuzimanje dodatnog 15-postotnog udjela.

Beogas je u vlasništvu beogradskog biznismena Ratka Stanivukovića koji je društvo 2010. kupio od srpskog društva Domingas. Ta je tvrtka pak preko talijanskog Adriatica bila u vlasništvu hrvatskog državljanina Rusmira Kadragića.

Ove godine će Petrolovih preuzimanja biti vrlo malo jer će godina, kako je najavio predsjednik Uprave Tomaže Berločnik, biti posvećena konsolidaciji, optimizaciji i racionalizaciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik